Wie is Leds Go For The Best?Leds Go For The Best is gespecialiseerd in LED verlichting voor alle toepassingen. Maar hoe zijn wij begonnen? Wat is onze filosofie en hoe zijn we ontstaan? Ik, Raymond Danklof, sta je graag te woord.

Ik ben Raymond Danklof, eigenaar en oprichter van Leds Go For The Best. De naam 'Leds Go For The Best' is bewust gekozen en staat voor onze filosofie: we zijn altijd op zoek naar de beste en meest betrouwbare LED producten, armaturen en oplossingen.Kwaliteit troef 


We staan voor de beste kwaliteit en stellen eisen aan de geselecteerde fabrikanten: hoge betrouwbaarheid, lange levensduur, goede garanties, optimale prijs-/kwaliteitverhouding en jarenlange nalevering van onderdelen, bij voorkeur uit Europa.

Wij zijn sinds 2006 actief in de led business en hebben de volledige ontwikkeling gevolgd en konden de positieve en negatieve kanten van de opkomst van de LED technologie ervaren. De opkomst van kleine LED handelaren is explosief gegroeid en de concurrentie lijkt in eerste instantie groot. Het aanbod is groot, maar de kwaliteit is soms ver te zoeken.

90% van de LED verlichting die op de markt verkrijgbaar is, al dan niet via webshops, is van inferieure kwaliteit op het niveau van bijvoorbeeld de bekende aanbieders zoals Wish en Alibaba items. Zoals vaak geldt voor led ook: goedkoop is duurkoop. De producten vallen vaak al vrij snel uit, geven kleurverschillen qua licht en zijn soms zelfs brandgevaarlijk.

De langetermijnfilosofie van Leds Go For The Best


Dat was voor mij de reden om in 2006 al te kiezen voor de langetermijnfilosofie door alleen kwaliteit te selecteren en op te nemen in ons assortiment. We maken onze klanten hier ook meer en meer bewust van. Het gaat soms zo ver dat klanten die recent investeerden in led verlichting, maar de kwaliteit onvoldoende vonden, nu al naar ons komen voor een betere oplossing.

Wij leveren producten in de hogere kwaliteitsklasse. Onze opdrachtgevers - grote installateurs, overheid, gemeentes, transport- en logistieke bedrijven, retail ketens, etc. - kiezen voor ons vanwege het juiste en optimale advies, de productkwaliteit en betrouwbaarheid en een prima prijs-/kwaliteit verhouding. Wij zijn niet merkgebonden en zoeken altijd naar de best passende producten en merken voor voor onze klanten.

Ontdek ons aanbod

Meest recent

Onze professionele partners staan garant voor een optimaal gebruik & het beste rendement

 
Hoe kunnen wij u helpen?